Tip! Beleef een gezellig avondje uit in stad Culemborg

Beleef in Event Center Culemborg een volledige droom avond uit met “Dreamfactory” de dinnershow. Of u nu een verjaardag of jubelfeest wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of eenvoudig zin heeft in een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bij aankomst wordt u door onze dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner . U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Dinnershow in Culemborg, de Dreamfactory


Na de ontvangst wordt het voorgerrecht aan tafel geserveerd, hierna begint het amusement met een openingsblok vol spectaculaire dans muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u gaarne mee op een muzikale droomreis. Onze artiesten brengen u gezamenlijk met het Dreamfactory-showballet terug naar de rock ’n roll van de jaren ’50, de Motown bekijk het hier van de jaren 60 en laten u dansen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80! Uiteraard kunnen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van Andre Hazes tot Beyonce. Werkelijk een muzikale droomreis. U kunt zelf ook een dansje wagen, want Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Holland een dansvloer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *