WordPress versie 4.6 opgeleverd. Wat zijn de tips op het eerste gezicht.

Twee dagen geleden is Nieuwe WordPress versie vrijgegeven. Juist als voorafgaande versies is 4.6 vernoemd naar een bekende Jazz muzikant. Dit keer is dat Jazz bariton saxofoonspeler Park Frederick "Pepper" Adams III.

Je kunt meteen bijwerken maar we raden altijd aan om een paar dagen te wachten. Er zijn altijd wel wat bugfixes die naar boven komen. Wij als Wordpress Helpdesk gingen wel meteen bijwerken, want ja, het is ons werk.

Wat is er nieuw in Wordpress 4.6

Precies als in iedere andere versie is er alweer hard gewerkt onder de motorkap. Er zijn veel verbeteringen voor de (lees meer) snelheid en stabiliteit van WordPress. Daarnaast kan je nu sneller thema's en plugins plaatsen en updaten, worden verkeerde links gemarkeerd en wordt er een lokale back-up bewaard van berichten als je eensklaps geen internetconnectie meer hebt.

Updaten naar WordPress 4.6

We zijn al een tijdje aan het testen en wij zijn gelukkig met 4.6. We verwachten dan ook minimaal problemen. Hopelijk ben je net zo gedreven over deze nieuwe versie als wij. Nu meteen updaten? Wij geven je een paar tips:

Wacht nog even een enige dagen. Vaak komen er snel nog een paar bugfixes uit.
Controleer je thema en alle plugins: functioneren ze goed met 4.6?
Maak een volledige back-up van je site.
Als het even kan update je eerst op een testomgeving
Hulp nodig? Schakel een specialist in zoals Fulltime Nerds
Klaar met bijwerken? Veel plezier met Wordpress Pepper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *